|
אודות מכללת דנון:
מכללת דנון הוקמה בשנת 2015 ע"י השף מאיר דנון וצוות שפים מוביל ביניהם חגי לרנר, ליאור שטייגמן, ארז קומורובסקי, סבינה ולדמן, אביב גרא ועוד טובים ורבים.
המכללה דוגלת שמצוינות קולינרית ללא פשרות. במכללה ניתן ללמוד לימודי בישול מקצועיים ולימודי קונדיטוריה.
בתחום הקונדיטוריה ישנן מגוון מסלולים מקצועיים: יסודות הקונדיטוריה, ולימודים מתקדמים, ישנן סדנאות קונדיטוריה לבעלי ניסיון ויש סדנאות לחם.
המוסד מכללת דנון, מציע מגוון קורסים בתחומים שונים ביניהם:
- יסודות הקונדיטוריה
- קונדיטוריה מקצועית
- קונדיטוריה מתקדמת pro
- השתלמויות מקצועיות בתחום
- קורס אפייה מקצועית
- סדנאות לחם
פרטי ההתקשרות של מכללת דנון
טלפון: 03-7571555
מייל: info@danon.org.il
רחוב התערוכה 3 תל אביב
מתחם יריד המזרח נמל ת?א
אתר המוסד >>>
|
|
|