|
- רמה מתאימה – חשוב מאוד למצוא קורס אשר יתאים לרמה שלכם. לדוגמה, במידה ויש לכם ידע ורמת שליטה בסיסית בתוכנות אופיס, קורס שבו מרבית התלמידים הינם בעלי חרדת מחשבים או קורס בו כל התלמידים הינם חובבי מחשבים מובהקים לא יועיל לכם. לפני ההרשמה בדקו מהן רמות הקורס המוצעות.
- גודל קבוצת לימוד – כל קורס מחשבים ובייחוד קורס אופיס, בנוי בעיקרו על תרגול וחניכה. מומלץ מאוד ללמוד קורס אופיס בקבוצה קטנה. לימוד בקבוצת לימוד גדולה יקשה מאוד על הלימוד. כדאי ללמוד בקבוצת לימוד אשר מספר התלמידים בה אינו עולה על 20 תלמידים.
- תרגול וחומרי לימוד – בדקו מהם חומרי הלימוד הניתנים בקורס. שוק לימודי המחשבים מוצף בתוכנות לימוד עצמי של אופיס. מרבית הקורסים האיכותיים מציידים את תלמידיהם בחומרי לימוד (חוברות לימוד, תוכנות ועוד) איכותיים, המאפשרים המשך לימוד ותרגול גם אחרי שהקורס מסתיים.
- מקום הקורס – הודות לתפוצה הנרחב של קורסי אופיס איכותיים ברחבי הארץ, אין כל סיבה לחפש ללמוד בקורס אופיס המרוחק ממקום מגוריכם.
- הסמכות רשמיות – למרות שהידע הניתן בקורסי אופיס נועד בעיקרו לשמש כידע מעשי ולא לצורך הסמכה או תעודה רשמית כלשהי, כדאי ללמוד בבית הספר אשר מהווה מרכז הכשרה והסמכה רשמי של מיקרוסופט כבוגר קורס אופיס.
|
|
|